How to Get in Shape

business colleagues having a conversation - coach stockfoto's en -beelden

Ik ontmoette haar in de sportschool. Luxemburg is een prachtig deel van de wereld. Ze is ook het type persoon dat graag in de vroege ochtend traint. Ze werkte hier in haar eigen tijd en hier met 3 andere mensen. Haar training was fantastisch. Het maakte me echt opgewonden om te zien waar de energie vandaan komt. Ze was nederig voor ons en deelde haar kennis met ons.

Wat doe je als je 's ochtends naar je werk gaat? Gun jij jezelf de tijd om tot rust te komen? Gebruik je die tijd om na te denken over wat je wilt doen als je terugkomt? Ochtendtaken – of ze nu fysiek, mentaal of spiritueel zijn, zijn erg belangrijk. We moeten onszelf de tijd geven om onze ochtendgedachten te hebben.

Wat is de kwaliteit van je leven? Is het hoog? Zou het beter zijn als je meer tijd zou doorbrengen met mensen die ongelukkig zijn? Is uw gezinsleven het beste dat het kan zijn? Heb je een plek om 's ochtends te sporten, een plek waar je blij van wordt als je weggaat? Is werk een bron van vreugde in je leven? Zou je gelukkiger zijn als je een grotere bijdrage zou leveren aan de samenleving?

Wat u aan tijd besteedt, is lang niet zo belangrijk als hoeveel tijd u eraan besteedt. Een paar minuten per dag om te sporten, een paar minuten om een ​​boek te lezen, of een paar minuten denken aan je georganiseerde leven zal je niet doden. Het heeft te maken met de kwaliteit van je leven. Eerst moet je achterover leunen en reflecteren. Dan moet je handelen. Er zijn altijd opnames voor, tijdens en na uw vakantie. Oh – je hebt de goede gehoord. "Ik moet afvallen" of "drugs eten me". We weten allemaal wat er daarna gebeurt. Meestal vallen mensen wat af en worden sommige mensen beter. Maar daardoor blijven er wat stoelen vrij.

Waardoor val je meer af dan de volgende persoon? Ben je zieker of dunner? Maken medicijnen je ziek? Nou, het zijn dezelfde medicijnen die andere mensen ziek maken. Als je gezond wilt blijven, bestudeer dan je medicijnen. Veroorzaken ze bijwerkingen? Hoeveel mensen heeft u behandeld die bijwerkingen hebben gehad? Hoeveel heb je er verloren?

Zoek een beter natuurlijk alternatief. Zorg dat het zo lekker is dat het je dagelijkse gewoonte wordt

Zelfpraat is erg belangrijk

Een paar jaar geleden een man genaamd Yeah, ik meen het (hoeveel haten we het om tijd te verspillen)? Ik was aan het sporten en deed alle dingen die de meeste mensen deden voordat ze aan een trainingsprogramma begonnen. Ik at het voedsel dat ik graag eet – en raad eens? Ik had nog steeds overgewicht! Toen ik naar de dokter ging, was hij verbaasd dat ik niet was afgevallen. In plaats daarvan had ik in een paar maanden 35 pond toegevoegd. Toeval? emanator?

Als je in vorm wilt komen, onthoud dan dat er geen mislukkingen zijn. Alleen successen. Maak hier een gewoonte van. Het kan geweldig zijn.

Onthoud "Pijn is je vriend". Het kan je veel leren over iets wat je anders niet bent.

Ga voor meer informatie over persoonlijke prestaties naar propitritionhandbook.com