BHV

 

BHV instructeur

BHV instructeur

Hoe vindt u een verplicht medisch hulpverlener om u bij te staan ​​bij uw medische Spoedgevallen?

Als u een geldige certificering heeft, kunt u een EFR- of Nikta-gecertificeerde gezondheids- en veiligheidsprofessional benaderen en zich aanmelden om hun werknemer te worden. De Nikta Accrediteringstest is de gouden standaard. Alleen de beste van een geldige training kan het halen, en daarom zou u moeten overwegen om een ​​goedkeuring van de Nikta Accrediting Test te krijgen. Met dit in gedachten zijn we hier om u te helpen met enkele medische noodscenario's.

Wie kan mij medische dekking geven en wat is het betalingsbeleid? U moet met uw verzekeringsagent spreken om uw eigen verzekeringnemer te krijgen. Er zijn ook verschillende gezondheidsplannen, omdat het een onderwerp is waar veel over wordt gesproken in de gezondheidszorg. U zou een polis moeten kunnen vinden die uw behandeling tot een bepaalde limiet vergoedt. U wilt niet dat uw polis volledig wordt vergoed, omdat u hierdoor met een hoge, dure noodrekening kunt komen te zitten. U kunt mogelijk een polis krijgen die uw behandeling vergoedt, maar minder betaalt dan het dekt. Als u een doktersafspraak maakt, kunnen zij u mogelijk meenemen op een Later Day Motivatie Behandeling (DMT) als onderdeel van uw behandeling.

Hoe bel je een ambulance als je pijn hebt? Of zelfs ademhalingsproblemen zoals ademhalingsproblemen of hoesten? Je zult het erg moeilijk vinden om de energie op te pompen om de apotheek te bereiken. Een ambulance is altijd een must, ook als u op uw eigen brancard ligt. U moet altijd het nummer van een ambulance in uw telefooncontacten hebben. Als u een geldige getuige, een vriend of familielid heeft, moet u de ambulance bellen en uitleggen wat uw huidige toestand is, wat er om u heen gebeurt en waarom u een ambulance nodig heeft. Als u niet voor uzelf kunt spreken en er is iemand aan de lijn, dan moet u in geval van nood de hele behandeling kunnen uitleggen om de afdeling spoedeisende hulp voldoende gedetailleerd te bereiken. Mogelijk moet u alle gegevens aan de ambulancecontrole doorgeven,

Meer gedetailleerde informatie over medische noodgevallen, waaronder reanimatie, is te vinden in ebook 2 van "Hoe gezond, gelukkig en vrij te zijn".